p

Η έδρα μας είναι στην Περαία Θεσσαλονίκης, λίγα μόλις λεπτά από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στον προορισμός της επιλογής σας (Χαλκιδική, Καστοριά, Θεσσαλονίκη κλπ).

Κλείνοντας μαζί και το δρομολόγιο της επιστροφής κερδίζετε 5% έκπτωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Ρ.Φεραίου 15, Τ.Κ. 570 19, Περαία, Θεσσαλονίκη


Μ.Η.Τ.Ε. : 09.33.Ε.81.00.00773.01

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρ.Φεραίου 15
Τ.Κ. 570 19. Περαία, Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 
info@primetraveller.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Top

Υπηρεσίες Ταξί & Μεταφορών

Η Prime Traveller προσφέρει αξιόπιστες, οικονομικές υπηρεσίες ιδιωτικών μεταφορών και ταξί από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, τη Χαλκιδική και το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι να μετατρέπουμε όλες τις μεταφορές που αναλαμβάνουμε σε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Γιατί να κλείσετε τη μεταφορά σας στη Θεσσαλονίκη online με την Prime Traveller

  • Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 δρομολόγια μεταφοράς και καλύψει περισσότερα από 1.500.000 χιλιόμετρα, η Prime Traveller διακρίνεται για τις άψογες μεταφορές και υπηρεσίες ταξί. Τα πολυτελή μας οχήματα σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό των οδηγών μας θα σας προσφέρουν μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία.
  • Μέσω άριστης οργάνωσης και διοίκησης καταφέρνουμε να κρατάμε χαμηλές τις τιμές μας διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας. Εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τη Χαλκιδική και το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.
  • Είμαστε κάτι περισσότερο από μία απρόσωπη και αδιάφορη εταιρεία μεταφορών και ταξί. Οι οδηγοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες σας κατά τη μεταφορά σας.

Από & Προς Αεροδρόμιο

Υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής από και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Ξενοδοχεία

Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο της επιλογής σας ( σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη κλπ. )

Καστοριά (Γούνες)

Πραγματοποίηση μεταφορών από και προς την Καστοριά για αγορές (Γούνες).

Kastoria
* only for fur shopping
Chalkidiki
Kavala
Στόλος
από 175 €
Hour
από 38 €
Day
από 135 €

Οι τιμές είναι τελικές και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις εκτός από τα διόδια.

Άγιο Όρος

Το Άγιο Όρος είναι η παλαιότερη επιζών μοναστική κοινότητα στον κόσμο. Καταλαμβάνει το καλύτερο μέρος της χερσονήσου του Άθω στη Χαλκιδική. Λόγω της απομόνωσής του, το Άγιον Όρος παρέμεινε ένα από τα πιο παρθένα μέρη της Ελλάδας. Πρόκειται για μια γη όπου ο μύθος είναι συνδεδεμένος με την ιστορία, όπου τα θαύματα σμίγουν με την πραγματικότητα.

Χαλκιδική

Αυτό είναι ένα μέρος όπου όλες οι αισθήσεις σας θα ζωντανέψουν, είτε στις ατέλειωτες εκτάσεις της άμμου των κοσμοπολίτικων παραλιών ή στην οικειότητα των πολλών απομονωμένων κόλπων και κολπίσκων. Η περιοχή έχει τον τέλειο συνδυασμό αυτού του ιδιαίτερου ελληνικού φωτός, των παρθένων τοπίων, χρωμάτων και αρωμάτων.

Καστοριά ( γούνες )

Αυτή η γοητευτική πόλη, γνωστή για τις γούνες της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, έχει μία ομορφιά που σίγουρα θα σας αποπλανήσει. Η Καστοριά είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε μια στενή χερσόνησο, που αντικατοπτρίζεται στη λίμνη της Ορεστιάδας και βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά Γράμμο και Βίτσι. Το τοπίο είναι μαγευτικό.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Διαδικασία Κρατήσεων

Συμπλήρωση Φόρμας Κράτησης

Για να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική με την Prime Traveller πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης και να μας δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να υπολογίσουμε το ακριβές και οικονομικότερο κόστος για τη μεταφοράς σας.

Προσφορά Μεταφοράς

Μόλις λάβουμε τη φόρμα κράτησης, θα σας απαντήσουμε εντός των επόμενων 2 ωρών και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή για τη μετακίνησή σας. Αφού συμφωνήσετε με την τιμή, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Διαδικασία Παραλαβής και Μεταφοράς

Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στη συμφωνημένη τοποθεσία (λόμπι ξενοδοχείου, αίθουσα αφίξεων αεροδρομίων κλπ.), Προκειμένου να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και να σας συνοδεύσει στο όχημά μας. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας θα σας προσφέρει ποτά και αναψυκτικά. Θα σας δώσει επίσης συμβουλές και συνιστά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και μέρη για να επισκεφθείτε προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας.

Prime Traveller

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Περαία της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Είμαστε ειδικοί στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και ταξί στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Ο πολυτελής στόλος μας εξασφαλίζει την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, προσφέροντας σας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η κράτηση της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μαζί μας δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.

What to expect from your Thessaloniki Airport Private Transfer
Καλέστε μας σήμερα: +30 6948 833 520