ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρ.Φεραίου 15
Τ.Κ. 570 19, Περαία, Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 
info@primetraveller.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Top

Σύντομα ταξίδια που μπορείτε να κάνετε ενώ βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη


Η Θεσσαλονίκη μπορεί να προσφέρει πολλές τουριστικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Ταυτόχρονα, η γεωγραφική της θέση επιτρέπει στους τουρίστες να κάνουν ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς. Απολαμβάνοντας τοπία με έντονες αλλαγές στο γραφικό τους σκηνικό και ομορφιά καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, είναι μια ευκαιρία να επισκεφτεί κάποιος μερικές τελείως διαφορετικές τοποθεσίες.

Ταξίδι στο Λιτόχωρο

Η Θεσσαλονίκη, εκτός από τη μοναδική Χαλκιδική, βρίσκεται πολύ κοντά στο όμορφο Λιτόχωρο. Μόλις 90 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης, το Λιτόχωρο είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μονοήμερη εκδρομή. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και τις όμορφες παραλίες του Λιτοχώρου. Στο χωριό μπορείτε να δείτε γραφικά σπίτια και πλατείες, παραδοσιακούς οικισμούς καθώς και αρχαία πλατάνια. Φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο του χωριού συναντάμε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και απολαμβάνουμε μια πανοραμική θέα που μας επιτρέπει να δούμε ακόμα και το κάστρο του Πλαταμώνα.

Χρόνος μεταφοράς: ~ 90 λεπτά

Ταξίδι στα Λουτρά Πόζαρ

Ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος και τόπος για να ξεφύγουμε από την καθημερινή ζωή όλων μας είναι τα Λουτρά Πόζαρ. Ένας ελκυστικός οργανωμένος προορισμός για όλες τις ηλικίες που προσφέρει χαλάρωση και διέγερση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Σε μια καταπράσινη κοιλάδα με ποτάμια, επιβλητικούς καταρράκτες, πλούσια βλάστηση, εντυπωσιακά σπήλαια και πυκνά δάση, τα λουτρά Πόζαρ αποτελούν πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις της φύσης που ενδιαφέρονται για την ευεξία και τη λουτροθεραπεία. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θερμά νερά των πηγών Πόζαρ, τις ιαματικές πηγές, τους φυσικούς και τεχνητούς καταρράκτες, τις πισίνες με ζεστά νερά που αποτελούν πηγή ευημερίας, αλλά και την υπέροχη φύση που περιβάλλει όλο αυτό το τοπίο. Στα Πόζαρ υπάρχουν πολλοί ξενώνες έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και να τους προσφέρουν μια άνετη διαμονή, καθώς και ταβέρνες που προσφέρουν πολλά είδη εδεσμάτων.

Χρόνος μεταφοράς: ~ 100 λεπτά

Ταξίδι στη Βέροια

Μόλις 70 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συναντήσετε την πόλη της Βέροιας. Η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο, καλωσορίζει τους επισκέπτες γεμάτη έλατα και πεύκα. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στην πόλη είναι τα σπίτια που είναι κτισμένα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις πολλές εκκλησίες βυζαντινής αρχιτεκτονικής. Συχνός και αγαπημένος προορισμός των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, η Βέροια προσφέρει πλούσια φύση, ιστορικά κτήρια, αλλά και τα γνωστά σε όλους ρεβανί της.

Χρόνος μεταφοράς: ~ 55 λεπτά

Ταξίδι στο σπήλαιο της Αλιστράτης

Από το 1998, οι επισκέπτες του νομού Σερρών μπορούν να περιηγηθούν στο σπήλαιο της Αλιστράτης. Χαρακτηρισμένη ως μία από τις ωραιότερες και πιο σημαντικές σπηλιές της Ευρώπης, αποτελεί κόσμημα της φυσικής ιστορίας της Ελλάδας. Το σπήλαιο της Αλιστράτης είναι ανοιχτό καθημερινά, ακόμα και κατά την περίοδο των διακοπών. Η διάρκεια της περιήγησης είναι μία ώρα.

Χρόνος μεταφοράς: ~ 145 λεπτά

Μεταφορές από και προς τη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη περιβάλλεται από πολλούς υπέροχους και εξαιρετικά ενδιαφέροντες προορισμούς, οι οποίοι, εάν τους επισκεφτείτε, θα σας ανταμείψουν με πολλές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Η Prime Traveller αναλαμβάνει, με υπεύθυνο και επαγγελματικό τρόπο, την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας από και προς τη Θεσσαλονίκη.