ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρ.Φεραίου 15
Τ.Κ. 570 19, Περαία, Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 
info@primetraveller.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Top

Μεταφορά από & προς το Αεροδρόμιο Καβάλας λόγω έργων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»


Τα έργα που ξεκίνησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» τον περασμένο Οκτώβριο συνεχίζονται μέχρι σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν το Μάρτιο του 2018. Ο τροχιόδρομος του αεροδρομίου Μακεδονία χρησιμοποιείται ως κύριος διάδρομος μέχρι να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση αυτού. Για την αναβάθμιση αυτή η Fraport Greece επέλεξε την χειμερινή περίοδο που η κίνηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία είναι μικρότερη από αυτή της καλοκαιρινής περιόδου.

Νέα Δρομολόγια μέσω του Αεροδρομίου Καβαλάς «Μέγας Αλέξανδρος»

Αρκετά είναι όμως τα προβλήματα τα προβλήματα που προέκυψαν από ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων καθώς πολλές εταιρείες θεώρησαν ακατάλληλο τον τροχιόδρομο για την πραγματοποίηση πτήσεων με τα αεροσκάφη τους. Οι αεροπορικές εταιρείες Eurowings, Wizz Air και easyJet εκτελούν τα δρομολόγιά τους έως τις 6/3/2018 μέσω του αεροδρομίου Καβάλας «Μέγα Αλέξανδρος» αντί του αεροδρομίου Μακεδονία. Οι επίβατες που ταξίδευαν από και προς τη Θεσσαλονίκη με τις αναφερθέντες αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα μετακίνησής τους από και προς την πόλη.

Το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος απέχει 31 χλμ από την πόλη της Καβάλας και 202 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους, επιπλέον χρόνο ταξιδιού τουλάχιστον 2,5 ώρες και φυσικά το κόστος των επιπλέον εξόδων μεταφοράς.

Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Prime Traveller είναι στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετεί ήδη πολλούς από τους ταξιδιώτες αυτούς με συνέπεια, άνεση και σε προνομιακές τιμές. Το ευχάριστο περιβάλλον που εξασφαλίζουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών (νερά, αναψυκτικά, Wi-Fi, καθαριότητα, πολυτεέεια) σε συνδυασμό με το ανταγωνιστικό κόστος μας φέρνουν στην πρώτη θέση προτίμησης από τους ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία.