ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρ.Φεραίου 15
Τ.Κ. 570 19, Περαία, Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 
info@primetraveller.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Top

Ammon Zeys

Η Prime Traveler προσφέρει αξιόπιστες, προσιτές και ιδιωτικές υπηρεσίες ταξί & μεταφοράς από και προς το ξενοδοχείο Ammon Zeus.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AMMON ZEUS

Ένας από τους έμπειρους οδηγούς μας θα σα περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας γραμμένο πάνω. Αφού σας χαιρετήσει, θα σας συνοδέψει στο όχημα με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος μεταφοράς είναι περίπου 50 λεπτά.

Γιατί να κάνετε κράτηση με την Prime Traveller

 • Προσιτές τιμές
 • Πολυτελή οχήματα
 • Πάντα στην ώρα μας
 • Meet & Greet
 • Χωρίς Καθυστερήσεις

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ AMMON ZEUS

 1. Είναι ο οικονομικότερος τρόπος ιδιωτικής μεταφοράς. Κάνοντας κράτηση της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο Ammon Zeus σε σταθερή τιμή είναι πολύ φθηνότερο από το να πάρετε ένα ταξί από την πιάτσα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, τα οποία λειτουργούν με ταξίμετρο.
 2. Καμία καθυστέρηση.Ο οδηγός σας θα περιμένει στο προσυμφωνημένο σημείο συνάντησης, διασφαλίζοντας ότι η μεταφορά σας θα πραγματοποιηθεί εγκαίρως. Δεν θα έχετε καμία ανησυχία για να χάσετε την πτήση σας, το check-in ή το ραντεβού σας.
 3. Ασφαλείς και πολυτελής μεταφορά.Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η Prime Traveler είναι ιδιωτικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να μοιραστείτε τη διαδρομή σας με κανέναν. Επιπλέον, όλα τα οχήματά μας είναι καλά φροντισμένα και διατηρούνται καθαρά συνεχώς.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ AMMON ZEUS

Η διαδικασία που απαιτείται για την κράτηση της μεταφοράς σας από και προς το Ammon Zeus είναι απλή:

 1. Πρώτα απ’ ‘όλα θα πρέπει νασυμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης, δίνοντάς μας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, όπως τo σημείο εκκίνησης και τον προορισμού της μεταφοράς σας, την ώρα και τις ημερομηνίες κλπ.
 2. Θα σας απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, δίνοντας σας την καλύτερη οικονομική προσφορά για τη μεταφορά σας.
 3. Μόλις λάβουμε την θετική σας απάντηση, η μεταφορά σας στο Ammon Zeus είναι προγραμματισμένη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ AMMON ZEUS

Το Ammon Zeus είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, φροντίζοντας ώστε όλες οι επισκέπτες του να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Χτισμένο κοντά σε μια τοποθεσία ιδιαίτερης αρχαιολογικής σημασίας, με μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία λίγα μόλις μέτρα μακριά, το Ammon Zeus είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.