ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρ.Φεραίου 15
Τ.Κ. 570 19, Περαία, Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 
info@primetraveller.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Top

Το 2004 ο ιδιοκτήτης σήμερα της Prime Traveller κύριος Γεώργιος Ιορδανίδης, από τη Θεσσαλονίκη, παρακεινούμενος από την αγάπη και το μεράκι του για το αυτοκίνητο, άφησε πίσω του την τότε υπάρχουσα οικογενειακή επιχείρηση και αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του εγχείρημα.

Το πρώτο βήμα έγινε ως οδηγός ταξί. Απολάμβανε κάθε διαδρομή,την επικοινωνία με τον κόσμο και εισέπραττε την ικανοποίηση της δημιουργίας, καθώς προσέφερε από τότε, το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών μετακίνησης.

Ο κόπος του και οι γνώσεις που συνέλεξε συν τω χρόνω, έφεραν την ιδιοκτησία ενός ταξί Almera.

Καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες τον εμπιστευόταν αποφάσισε να προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Έτσι αναβάθμισε το όχημά του σε Mercedes E class.

Κατόπιν έκανε επαφές με ξενοδοχειακές μονάδες και διαπίστωσε ότι το όραμα του για ποιοτική παροχή υπηρεσιών με οχήματα πολυτελείας σε άριστη κατάσταση είχε απήχηση στην ανερχόμενη ελληνική τουριστική, και όχι μόνο, αγορά.

Έτσι το 2014 αγόρασε το πρώτο όχημα Mercedes E class σε λευκή πέρλα. Αυτό αποτέλεσε την αρχή για την δραστηριότητά του στον κλάδο των ενοικιαζόμενων οχημάτων με οδηγό.

Το 2015 προστέθηκε στο στόλο και το δεύτερο Mercedes E class σε λευκή πέρλα. Ήταν το αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης και η επιβράβευση ενός πρωτοποριακού επαγγελματισμού.

Το 2017 με την αγορά του λευκού Skoda Octavia καλύφθηκαν και οι ανάγκες των ταξιδιωτών με μεγαλύτερο όγκο αποσκευών.

Η πολυτελής μετακίνηση προσώπων,επισκεπτών και τουριστών στη Βόρεια Ελλάδα έγινε πραγματικότητα.

Σήμερα, το όραμα του Γιώργου για άριστη φιλοξενία, στα οχήματά του, με τα υψηλότερα standards, σε ένα φιλικό περιβάλλον, απόλυτης ασφάλειας, άνεσης, εμπιστοσύνης και εχεμύθειας για κάθε επισκέπτη, στηρίζει το άμεσο οικογενειακό του περιβάλλον.

Οι καίριες θέσεις οργάνωσης, συντονισμού, διαχείρισης, δημοσίων σχέσεων και κυρίως μετακίνησης απαρτίζονται από μέλη της οικογένειας. Οι συνεργάτες μας σε περίπτωση αδυναμίας προσωπικής εξυπηρέτησης ταυτίζονται απόλυτα με την επαγγελματική μας φιλοσοφία, ικανοποιώντας τις προσδοκίες κάθε επισκέπτη.

Το πελατολόγιο μας αποτελούν

  • Ξενοδοχειακές μονάδες
  • Εμπορικές επιχειρήσεις
  • Εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων και κοινωνικών εκδηλώσων
  • Σύλλογοι από τον πολιτιστικό καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο
  • Εκπρόσωποι του πολιτικού γίγνεσθαι, πρέσβεις
  • Διακεκριμένα ή μη πρόσωπα

που θεωρούν την πολυτελή μετακίνηση σε προσιτές τιμές, προνόμιο.

Η κάθε μετακίνηση λοιπόν φροντίζουμε,διασφαλίζουμε και προσδοκούμε να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία για σας.